30,00

Ripsect werkt effectief tegen het bestrijden van kakkerlakken, motten, muggen, vliegen, vlooien, wespen, zilvervisjes en zelfs huisstofmijt. Ripsect kunt u ten alle tijde en overal gebruiken.

Kortingsregel Aantal Korting
Reguliere prijs 0 - 2 0%
Kortingsprijs 3 - 5 5%
Kortingsprijs 6 - 11 10%
Kortingsprijs 12 + 15%
Artikelnummer: Ripsect-Can01 Categorie:
Share this on:

Beschrijving

Ripsect is een uniek middel tegen insecten. Voor binnen- en voor buiten. Ripsect weert horzels, kakkerlaken, mieren, motten, muggen, spinnen, vliegen, wespen, zilvervisjes en andere lastposten, huisstofmijt, luizen, papiervisjes, vlooien en (bed) wantsen, fruitvliegen, op puur natuurlijke basis en zonder schadelijke chemische stoffen.

Door middel van een dispenser wordt op regelmatige tijden een dosis Ripsect verneveld. Ripsect is een zuiver Natuur-Pyrethrum. Dit hoogwaardige natuurproduct wordt uit een in Afrika en Australië geteelde margriet gewonnen en is hoogst doeltreffend tegen insecten maar (mits correct gebruikt) ongevaarijk voor mens en dier. Pyrethrum wordt sinds eeuwen gebruikt ter bestrijding van allerlei insecten en is door de E.U. goedgekeurd.

De hoge concentratie van natuurlijke werkstof zorgt samen met de dispenser (Ripsector) automatisch voor een insectenvrije omgeving van tussen 50 m2 en 80 m2. Ripsect bevat geen drijfgassen die de ozonlaag kunnen beschadigen en heeft een houdbaarheidsdatum van 3 jaar.