RIPSECT

Ripsect is een uniek middel tegen insecten. Voor binnen- en voor buiten. Ripsect weert horzels, kakkerlaken, mieren, motten, muggen, spinnen, vliegen, wespen, zilvervisjes en andere lastposten, huisstofmijt, luizen, papiervisjes, vlooien en (bed) wantsen, fruitvliegen, op puur natuurlijke basis en zonder schadelijke chemische stoffen.

Door middel van een dispenser wordt op regelmatige tijden een dosis Ripsect verneveld. Ripsect is een zuiver Natuur-Pyrethrum. Dit hoogwaardige natuurproduct wordt uit een in Afrika en Australië geteelde margriet gewonnen en is hoogst doeltreffend tegen insecten maar (mits correct gebruikt) ongevaarijk voor mens en dier. Pyrethrum wordt sinds eeuwen gebruikt ter bestrijding van allerlei insecten en is door de E.U. goedgekeurd.

De hoge concentratie van natuurlijke werkstof zorgt samen met de dispenser (Ripsector) automatisch voor een insectenvrije omgeving van tussen 50m2 en 80m2. Ripsect bevat geen drijfgassen die de ozonlaag kunnen beschadigen en heeft een houdbaarheidsdatum van 3 jaar.

EINDELIJK VERLOST VAN INSECTEN

Lastige insecten verstoren mensen in de routine van de dag en veroorzaken schade aan levensmiddelen en kleding. Muggen, vliegen, vlooien, wespen en andere insecten kunnen zelf ontstekingen en ziektes veroorzaken. Ripsect is uitstekend te gebruiken in alle soorten veestallen, dierenasielen-pensions, hondenkennels, cafés, restaurants, fruitwinkels en vakantiehuizen. Ripsect bestrijd lastige insecten en veraangenaamt uw fysieke woonomgeving.

LET OP: Vissen en reptielen kunnen niet tegen Ripsect.

Effectiviteit

Ripsect werkt effectief tegen het bestrijden van kakkerlakken, motten, muggen, vliegen, vlooien, wespen, zilvervisjes en zelfs huisstofmijt. Ripsect kunt u ten alle tijde en overal gebruiken.

Miljeu

Natuurlijke (plantaardige) pyrethrinen werken efficiënt en worden al eeuwenlang ingezet tegen insecten. Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze materialen/stoffen, wanneer ze correct gebruikt worden, voor mensen en huisdieren, volkomen onschadelijk zijn. Tot dusver zijn er ook geen bijwerkingen bekend.

Wij ontraden Ripsect te gebruiken in ruimtes waar vissen of reptielen leven. Omdat de werkzame stof Pyrethrum niet in water wordt afgebroken, kunnen deze dieren ziek worden.