Algemene voorwaarden

Niet goed geld terug garantie binnen 14 dagen!

Bij Ripsect koopt u op proef. Wanneer het geleverde artikel niet naar wens mocht functioneren, kunt u dit product binnen 14 dagen naar ons terug sturen. Voor het houden van de periode volstaat, als u binnen 14 dagen na aankoop een mail stuurt. Deze mail kunt u sturen naar info@ripsect.nl gelieve uw gegevens en rekeningnummer vermelden. Nadat uw aankoopdatum gecontroleerd is ontvangt u van ons een mail waar u de goederen naar toe kunt sturen. Na ontvangst van de goederen word het aankoopbedrag terug gestort op het door u vermelde rekeningnummer.

Levertijd
Alle artikelen worden zo snel mogelijk geleverd. Mochten er door u bestelde artikelen niet voorradig zijn dan zullen wij u hier direct over berichten.

Gebruiksaanwijzing van de Ripsectors (dispensers) vind u onder Ripsector op onze site

Let op!!

  • Vissen en reptielen kunnen niet tegen Ripsect. Als u vissen of reptielen in huis heeft is het niet verstandig om in die ruimte Ripsect te gebruiken, ze kunnen hier ziek van worden. Dit komt doordat de werkzame stoffen in water niet afbreken.
  • Het kan voorkomen dat wanneer u Ripsect rechtstreeks op kunststof verneveld deze geel uit kan slaan. Probeer hier dus rekening mee te houden door de afstand groot genoeg te houden.
  • U dient Ripsect zo hoog mogelijk op te hangen in een ruimte. (ca. 20 cm onder het plafond)
  • Ripsect heeft voor een aantal artikelen geen toelatingsnummer in Nederland.